Toobal: kui meil Tuus abiellus, siis ka reiting tõusis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal.
Priit Toobal. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Keskerakonna peasekretär Priit Toobal seostas Reformierakonna toetuse kasvu keskkonnaminister Keit Pentuse abiellumisega augustis oma elukaaslasega, samuti Reformierakonda kuuluva Rain Rosimannusega.

«Seda võis arvata, me olime kindlad, et pärast neid suurejoonelisi kaarikuga pulmi Reformierakonna reiting tõuseb. Rosimannus on ikka võimas strateeg, tema tunneb asja. Kui meil Marika Tuus abiellus, siis ka reiting tõusis,» ütles Toobal BNS-ile.

Reformierakonna hinnangul näitab TNS Emori erakondade toetuse uuring inimeste selget toetust koalitsioonierakondadele.

«Valijad toetavad valitsuse juhterakonda teadlikult sisulise töö järgi, mida seni on Eesti ehitamisel tehtud ja nende lahenduste järgi, mida pakutakse tulevikuks. Valitsuserakondade toetus on kokku 52 protsenti, mis näitab Eesti inimeste selget poolehoidu ametisolevale koalitsioonivalitsusele,» kinnitas Reformierakonna peasekretär Martin Kukk BNS-ile antud kommentaaris.

«Inimestega suvel vesteldes on tulnud välja, et nende jaoks on oluline Reformierakonna lastetoetuste tõstmise plaan, ka see mõjutab kindlasti valijate eelistusi,» leidis Kukk.
Reformierakonna toetus kasvas ka augustikuus, selgus rahvusringhäälingu (ERR) uudistetoimetuse tellitud TNS Emori uuringust.

Kui juunis oli Reformierakonna toetus 31 ja juulis 34 protsenti, siis augustis tõusis see 39 protsendile, vahendas ERR uudisteportaal. Sellest kõrgem oli erakonna toetus viimati oktoobris 2010.

Kõigi teiste parlamendiparteide toetus augustis võrreldes varasema kuuga langes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles