Soome suunduva mehe autost leiti suur kogus narkootikume

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks prioriteediks piiriülese kuritegevuse puhul peetakse narkokaubanduse vastu võitlemist.
Üheks prioriteediks piiriülese kuritegevuse puhul peetakse narkokaubanduse vastu võitlemist. Foto: SCANPIX

Riigiprokuratuuri taotlusel vahistas Harju maakohus 10. märtsil  21-aastase Paveli, keda kahtlustatakse 4,5 kilogrammi narkootilise aine ebaseaduslikus käitlemises ja selle üle riigipiiri toimetamise katses.

Riigiprokurör Helga Aadamsoo sõnul taotles prokuratuur Paveli vahistamist, kuna mehel on vabaduses viibides reaalne võimalus teha õigusemõistmise vastaseid kuritegusid.

«Narkootilise aine ebaseaduslik käitlemine Pavelilt leitud ja ära võetud koguses ei saa olla juhuslik,» lisas riigiprokurör.

Maksu-ja tolliameti töötajad pidasid mehe kinni 9. märtsil, kui ta üritas oma sõiduautoga suunduda Soome väljuvale laevale.

Kuritegu jäi lõpule viimata, kuna tollikontrolli  käigus markeeris narkokoer sõiduki pakiruumi. Seejärel suunati auto koos juhiga täiendavasse kontrolli ning Paveli sõiduki varuratta seest leiti 3 kg amfetamiini ja 4867 ectasy-tabletti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles