Haridustöötajad kutsuvad laupäeval küünalt süütama

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa keele õpetaja Ene Sarap hukkus esmaspäeval Paalalinna koolis, kui 9. klassi noormees avas tema pihta isa revolvrist tule.
Saksa keele õpetaja Ene Sarap hukkus esmaspäeval Paalalinna koolis, kui 9. klassi noormees avas tema pihta isa revolvrist tule. Foto: Elmo Riig

Suurim õpetajate organisatsioon Eesti Haridustöötajate Liit kutsub üles 1. novembril süütama küünla hukkunud õpetaja mälestuseks.

Liit teatas, et jagab kõigi Eesti õpetajate leina ja muret seoses hinnatud kolleegi Ene Sarapi hukkumisega tööpostil.

«Kutsume üles kõiki õpetajaid, kõiki Eestimaa inimesi süütama laupäeval, 1. novembril küünla hukkunud õpetaja mälestuseks ning mõtlema enda ümber olevatele inimestele. Lubagem, et oleme veelgi hoolivamad, märkame senisest enam enda ümber neid, kes vajavad meie abi, toetust, nõu ja ärakuulamist, kuid ei oska meilt seda küsida,» teatas haridustöötajate liit.

Viljandi Paalalinna koolis esmaspäeval hukkunud saksa keele õpetaja Ene Sarap sängitatakse mulda laupäeval. Ärasaatmine algab kell 12 koolimajas. Viljandi raekojas on õpetaja mälestuseks avatud kaastundeavalduste raamat.

Esmaspäeval enne kella 14 avas 15-aastane poiss koolitunnis relvast tule, mille tagajärjel sai surma õpetaja Ene Sarap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles