President läheb Väike-Maarja kiriku toetuskontserdile

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustitormi kuulsaim ohver – Väike-Maarja tornikiivrita kirik. Esiplaanil purustatud leinamaja.
Augustitormi kuulsaim ohver – Väike-Maarja tornikiivrita kirik. Esiplaanil purustatud leinamaja. Foto: SCANPIX

President Toomas Hendrik Ilves külastab täna Rakveret, Väike-Maarja ning Laekvere valda, et vaadata üle sealsed tormikahjustused ning osaleb kell 20 Ebavere laululaval toimuval Eda-Ines Etti ja kaaslaste heategevuskontserdil Väike-Maarja kiriku taastamise toetuseks.

Kontserdi külastajad saavad kohapeal teha annetusi 8. augustil äikesetormi ajal tornikiivri kaotanud Väike-Maarja kiriku toetuseks.

13. augustil tegid OÜ Rändmeister töömehed algust kiriku katuse ja tornikiivri eeltaastamistöödega, täna lisandusid neile ka OÜ Antaares  töömehed. Eeltöödeks kulub orienteeruvalt 110 000 krooni. Kogu tornikiivri taastamiseks kulub eeldatavasti ligi 2,4 miljonit krooni. 

Jätkuvalt on avatud EELK Väike-Maarja koguduse arveldusarve nr 221050284862 Swedbankis, kuhu  inimesed saavad teha annetusi kiriku tornikiivri, katuse ja leinamaja taastamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles