Põleva maja elanik ründas päästetööde juhti

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Injus kippus põleva maja elanik kangesti oma vara järele.
Injus kippus põleva maja elanik kangesti oma vara järele. Foto: Teet Suur / Virumaa Teataja

Täna pärastlõunal ründas Lääne-Virumaal Injus iga hinna eest põlevasse majja oma vara järgi minna soovinud purjus mees päästetööde juhti.

Täna pärastlõunal süttis Vinni vallas Inju külas esialgsetel andmetel elektriküttekehast kahekordse elumaja teisel korrusel korter, teatab Virumaa Teataja.


Sündmuskohal ainsal politseinikul oli tõsiselt tegemist alkoholijoobes mehe rahustamisega, kes aeg-ajalt agressiivseks muutus ja põlevasse majja oma varanatukese järele kippus. Samuti üritas mees rünnata päästetööde juhti ja telekanali operaatorit.


Kustutustööde käigus sai vähemalt üks päästja elektrilöögi. Pritsimehed otsustasid hoonesse viivad elektrijuhtmed ise läbi lõigata.


Vinni valla sotsiaalnõunik Mirjam Selli sõnul on tegemist vallale kuuluva majaga, mille elanikud maksid omavalitsusele üüri. Selli sõnul on majaelanikud sotsiaalosakonnale küll tuttavad, kuid erilisi probleeme pole nendega olnud.


Inimesed vigastada ei saanud, hoone sai tule-, suitsu- ja veekahjustusi.


Kohalike elanike andmetele elasid selles vallale kuuluvas majas peamiselt alkoholilembesed inimesed. Tuli sai alguse korterist, mille elanik on Soomes tööl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles