Peaminister Ansip kahtleb küsitluse usaldusväärsuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna esimees Andrus Ansip, Postimehe tellitud Turu-uuringute ASi küsitluses uuriti vastajate arvamust Ivari Padari ja teie hakkamasaamise kohta oma tööga. Teie tööga oli rahul 34 protsenti vastanutest ja 51 protsenti polnud. Kuidas kommenteerite?

Ma ei tea, missugune on teie küsitluse usaldusväärsus ja missugused küsimused on esitatud. Aga ma arvan, et see protsent inimestest, kes on leidnud, et olen hakkama saanud, on päris suur.

Küsisime ka Reformierakonna populaarsuse kohta, mis näib olevat suvega võrreldes arvestatavalt langenud. Kuidas kommenteerite?


Ma ei tea, mis küsitlus teil on. Ma ei saa kommenteerida küsitlust, mida ma pole näinud.


Sellised paljusõnalised väited ei vääri kommentaari, te saate sellest ka ise suurepäraselt aru. Te võite minna mõne poliitiku juurde, kes annab teile igas küsimuses ammendavaid vastuseid, tundmata absoluutselt teemat, mida ta kommenteerib. Mina selleks võimeline pole.


Küsitlusi on selliseid ja teistsuguseid. Kaitseministeeriumi tehtu kinnitab, et kõige suurem toetus on Eestis endiselt Reformierakonnal. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles