Punane Rist saab hasartmängumaksust ligi 17 miljonit krooni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruletilaud.
Ruletilaud. Foto: Ove Maidla.

Sotsiaalminister Hanno Pevkur allkirjastas eile käskkirja, millega Eesti Punane Rist saab hasartmängumaksu laekumisest 16 653 000 krooni.


«Ka majanduslikult keerulistel aegadel on tähtis, et riik jätkab mittetulundusühingute toetamist. Toetamise juures on aga eriti oluline, et kõik toetatavad organisatsioonid aitavad ise omakorda otseselt neid, kes vajavad tuge ja nõu,» ütles Pevkur.



Peale Punase Risti eraldati raha veel mitmele mittetulundusühingule. MTÜ Eluliin saab ministeeriumilt 905 294 krooni ja MTÜ Eesti Naiste Varjupaikade Liit 250 000 krooni. Eesti-Rootsi Vaimse Tervise ja Suitsidoloogia Instituudile eraldati 407 381 krooni, teatas sotsiaalministeeriumi meedianõunik Jana Zdanovitš.

Sotsiaalministeerium toetab ka puudega inimeste sportimise võimalusi. Nii saab Eesti Paraolümpiakomitee toetusena 3 890 000 krooni ja Eesti Eriolümpia - 600 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles