Õnnelik edasipääs teravate probleemide kiuste

Peep Pahv
, Sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti.
Põlva Serviti. Foto: Margus Ansu

Elu on muutlik – ühel päeval võib olla taevas süngetest pilvedest must, järgmisel hommikul särab aga eresinises taevas suur päike. Täpselt nii on ka spordis – laupäeva õhtul valitses Põlvas Mesikäpa spordihoones jahe õhk ning kohalike inimeste, eriti aga Serviti käsipallimeeskonna treenerite meel oli must ja hing raske.

Pärast Belgia Hasselti käest saadud sauna näis Serviti juhtidele tõenäoline, et eurosarja alagrupiturniirilt ei õnnestu edasi pääseda. Kõik näis olevat nende vastu – pühapäeval pidid juba edasipääsu taganud belglased kohtuma Hollandi Nitrogen-Lionsiga ning alagrupi võiduks oleks piisanud neile seitsmepunktilisest kaotusest. Kui veel arvestada naaberriigi meeskondade vahelisi häid suhteid – lennujaamast Põlvasse sõideti koguni ühe bussiga –, võis karta, et mäng lõpeb täpselt sellise tulemusega, mis aitab surnud ringiga edasi Belgia ja Hollandi klubi.

Kaotus tekitas sandi tunde

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles