Roiu noortekeskuses asjatavad tartlased

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeva lõuna ajal olid uue noortekeskuse ruumid koristatud ja kõiksugune tehnika juba kohal, mööbli saabumist veel oodati. Milline näeb välja sisustatud noortekeskus, saab uudistada juba reedel avamispeol. Pildil vasakult Haaslava vallavanem Priit Lomp, noorsootöötaja Riin Lumiste, Tähe noorteklubi juhataja Triin Raudoja ja Haaslava kultuurinõunik Pille-Riin Raudsepp.
Esmaspäeva lõuna ajal olid uue noortekeskuse ruumid koristatud ja kõiksugune tehnika juba kohal, mööbli saabumist veel oodati. Milline näeb välja sisustatud noortekeskus, saab uudistada juba reedel avamispeol. Pildil vasakult Haaslava vallavanem Priit Lomp, noorsootöötaja Riin Lumiste, Tähe noorteklubi juhataja Triin Raudoja ja Haaslava kultuurinõunik Pille-Riin Raudsepp. Foto: Sille Annuk

Roiu värskes noortekeskuses korraldab edaspidi tööd hoopis Tartu Tähe noorteklubi. «Meil ei olnud mõtet katsetada, kas keegi kohapealt saaks selle tööga hakkama,» põhjendas otsust Haaslava vallavanem Priit Lomp.

Roiul on noortekeskusest mõeldud juba pikka aega, ent sobivat kohta pole leitud. Postkontor koliti suvel aga ümber raamatukokku ning vanad ruumid jäid vabaks.

Postipunkt asus paneelmaja esimesel korrusel tavalises korteris. Teenindusruumis oli hädapärane remont tehtud, kuid valla kultuurinõunik Pille-Riin Raudsepp rääkis, et näiteks koridoris oli seintel tapeet, mis tundus olevat pärit seitsmekümnendatest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles