Lahkuminek viis uurimise alla

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Oppe oli lahkelt nõus pildile tulema, et teavitada inimesi, kui kerge on peretülis vastaspoolele suuri ebameeldivusi tekitada.
Erki Oppe oli lahkelt nõus pildile tulema, et teavitada inimesi, kui kerge on peretülis vastaspoolele suuri ebameeldivusi tekitada. Foto: Peeter Langovits

Mahajäetud naine hakkas varajagamise käigus väitma, et mees ähvardab teda ja lapsi tappa. Ehkki mees vaidles sellele kogu hingest vastu, tõid naise väited talle ometi kaela arestimajas veedetud öö ja viie kuu pikkuse kriminaaluurimise.

«Ma ei lubanud teda ära tappa,» ütleb Eesti üks paremaid harrastuskalureid ja tuntud ettevõtte müügimees Erki Oppe. «Ma võin küll emotsionaalselt otsekohene olla, kuid ma ei ole millegi sellisega ähvardanud. Jah, ma solvasin tema naiselikkust, kuid see oli kõik. Minu vastu tehtud kuriteoavaldus oli tehtud puhtalt kättemaksuna.»

Kui Oppe (38) juhtunust Tallinnas Rahumäe politseimaja ees seistes Postimehele räägib, mõjub ta usutavalt. Ta ei nõua endale privaatsuse kaitset, vaid on lahkelt nõus pildile jääma. Peaasi, et inimesed teaksid, kuivõrd kergesti on peretülis võimalik vastaspoolele suuri ebameeldivusi tekitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles