Ei ole midagi nii siledad poisid

Valner Valme
, muusikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pool Tenfold Rabbitit ehk Andres Kõpper ja Rain Parve valvavad rütme.
Pool Tenfold Rabbitit ehk Andres Kõpper ja Rain Parve valvavad rütme. Foto: Mihkel Maripuu

Enne tänavust «Eesti laulu», mille kevadises finaalis tuldi Ott Leplandi ja Lenna järel kolmandaks, ei teadnud Tenfold Rabbitist keegi midagi, välja arvatud noortebändide konkursi publik. Lugu «Oblivion» jäi aga raadioeetrisse, sellele järgnes suvel nickcave’ilik «If There Was No Sex, There Would Be No Relationships», mida iga jaam sõltuvalt fuck-sõna sisaldavast sõnumist muidugi ei mängi. Selle palaga ja sel nädalal ilmunud debüütalbumiga näitab indifolgirühm Tenfold Rabbit ka seda, et ei ole nad nii leebed ja magusad poisid midagi, kui võiks arvata «Oblivioni» järgi. Süvenedes, muide, on ka tolle hiti sisu üsna tume.

Reedel esitles Tenfold Rabbit värsket plaati menukalt Tallinnas Nokia kontserdimajas. Bändi solist ja liider Andres Kõpper (22) on juba tuntud režissöörina («Vasaku jala reede», «Nurjatud tüdrukud»). Tekkiski huvi küsida, kas muusika on lihtsalt hobi või on kavas sarnase hoiakuga ansambli Ewert And The Two Dragons (kes, muide, kõlab ka «Vasaku jala reedes») jälgedes maailma mahtuda.

Kas muusika on sulle pelgalt hobi?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles