Aigar Leok pani MM-pronksiga unistuste hooajale võimsa punkti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok (paremal) MM-sarja poodiumil.
Aigar Leok (paremal) MM-sarja poodiumil. Foto: enduro-abc.com

Aigar Leok sai enduuro MM-sarja viimasel etapil Prantsusmaal nii laupäeval kui ka pühapäeval 3. koha ja kindlustas sellega pronksmedali ka E3 klassi üldarvestuses.

E3 klassi esikolmik lõpetas mõlemal päeval samas järjestuses – esimene oli klassi suveräänne valitseja Christophe Nambotin, teine rootslane Joakim Ljunggren ja kolmas Leok. «Avapäevaga kindlustasin

3. koha ja tänu sellele sain asuda pühapäeval 2. kohta püüdma. Kahjuks ei saanud enduurotestiga väga sina peale, sinna see koht läks,» nentis Leok, kes iseloomustas lisaks MM-pronksile ka EM-kulla toonud hooaega sellegipoolest ülivõrdes. «Kui mõtlen, kus ma eelmisel aastal olin, siis on tulemused küll igati ootusi ületanud. Kõige taga on kõva töö, aga kui unistad ja näed vaeva, siis tuleb ka tulemus. Eriti rahul olen sellega, et jõudsin kaheksast nädalavahetusest viiel poodiumile,» sõnas eelmisel etapil Soomes elu esimese etapivõidu saanud eestlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles