Varjupaigal tekkis sukasääreraha

Vilja Kohler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu koduta loomade varjupaigas elav Funnyboy on koeratalitaja Tamara Nadežkinaga hea sõber. Kutsikana varjupaika sattunud Funnyboy teiste inimestega nii hea sõber pole ja sellepärast õiendas ta ka varjupaigale annetustšeki toonud inimestega üsna kõva häälega.
Tartu koduta loomade varjupaigas elav Funnyboy on koeratalitaja Tamara Nadežkinaga hea sõber. Kutsikana varjupaika sattunud Funnyboy teiste inimestega nii hea sõber pole ja sellepärast õiendas ta ka varjupaigale annetustšeki toonud inimestega üsna kõva häälega. Foto: Margus Ansu

Pai ja kausitäis krõbinaid tegi Tartu koduta loomade varjupaiga tõreda Funnyboy meele heaks. Varjupaiga töötajad rõõmustasid aga kingiks saadud raha üle, mis võib varsti marjaks ära kuluda.

Kui loomade varjupaiga koeratalitaja Tamara Nadežkina eile keskpäeval aastast Funnyboyd hea ja paremaga kostitas-vaigistas, võttis Tartu koduta loomade varjupaiga perenaine Mairi Peiponen vastu 2682-eurose annetustšeki.

«Super, suur aitäh,» rõõmustas ta. «Meie varjupaika ootavad ees suuremad ümberkorraldustööd ning heade loomasõprade abiga kogutud raha on suureks abiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles