Mupo otsib endale maskotti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Munitsipaalpolitsei juhataja Monica Rand.
Munitsipaalpolitsei juhataja Monica Rand. Foto: Toomas Huik

Tallinna munitsipaalpolitsei kuulutab välja konkursi endale maskoti leidmiseks.


«See konkurss on suunatud eelkõige lasteaialastele ja kooliõpilastele esimesest kuni seitsmenda klassini. Maskotti hakkame kasutama mupo erinevatel üritustel, ennetustegevuses, lasteaedades ja koolides, mupo meenetel, ennetustegevusega seotud trükistes ja muus sümboolikas,» rääkis mupo juhataja Monica Rand.

«Ootame heatujulist, lastesõbralikku, positiivset ja humoorika olekuga maskotti. Kindlasti loodame seda, et kavand oleks reaalselt valmistatav, soovitavalt naturaalsetest ja loodussõbralikest materjalides. Ja kindlasti peaks olema võimalik vormida teda nii joonistusena, mänguasjana, logona ja elusuuruses maskotina,» selgitas ta.

Kujundajale on abiks veel suunised, et maskott on munitsipaalpolitseinik, kes on lastesõbralik, oma käitumises väärikas ja inimesi austav, heatahtlik ja abivalmis. Ta on linna korravalvur, kes aitab ära hoida rikkumisi tänavatel ja ühissõidukites, on muhe ja sõbralik linnavalvur, nõudlik korra ning puhtuse suhtes linnas.

Maskoti kavandeid oodatakse 1. detsembriks aadressil Pärnu mnt 139c/1, Tallinna munitsipaalpolitsei amet, märgusõna «Maskott». Parimatele kavanditele on ette nähtud auhinnad, konkursi võitja tehakse teatavaks 19. detsembril.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles