Ettevõtjad pakuvad Kaarma perele soodsa hinnaga ehitusmaterjale

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randvere pere vähene vara, mis õnnestus põlengust päästa.
Randvere pere vähene vara, mis õnnestus põlengust päästa. Foto: Liis Treimann

Lisaks abivalmis inimestele on Kaarma tuleõnnetuses tütre ja kodu kaotanud perele abi pakkunud ka ettevõtted, kes pakuvad uue kodu rajamiseks ja sisustamiseks vajalikke materjale soodushinnaga.

«Ehitusfirmad teevad oma pakkumistel allahindlust. On tulnud mööblifirmadelt pakkumisi, kus pakutakse mööblit odavamalt, ka kodutehnikat,» rääkis Saaremaa Kaarma vallavanem Ülo Vevers.

Vallavanema sõnul võib praeguste pakkumiste põhjal öelda, et abistajate annetatud rahast piisab pere uue kodu rajamiseks.

Eile lõpetas Eesti Punane Rist annetuste kogumise ja paarikümne päeva jooksul avatud olnud eriarvele kogunes 1 129 836 krooni ning peret toetas 2339 ettevõtet ja inimest. Osa annetajaid kandis raha ka otse pere arveldusarvele.

Veversi sõnul viib vald pere kokku inimestega, kes soovivad neid aidata riiete või majapidamistarvetega. «Pakkumisi on nii palju, et pole mõtet ülearuseid asju kuhjata,» sõnas ta ja lisas, et pere otsustab ise, mida neil vaja on ning võtab pakkujaga ise ühendust.

9. märtsil süttis varahommikul Kaarma vallas Randvere külas elumaja, tules hukkus üks pere kuueaastane tütar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles