Võimsas hoos Vettel astus tiitlile sammu lähemale

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänu järjekordsele esikohale suurendas Sebastian Vettel (vasakul) veel veidi edumaad oma pearivaali Fernando Alonso ees.
Tänu järjekordsele esikohale suurendas Sebastian Vettel (vasakul) veel veidi edumaad oma pearivaali Fernando Alonso ees. Foto: AP/Scanpix

Põnevalt alanud vormelihooaeg, kus MM-sarja liidripositsioon käis pidevalt käest kätte, kulgeb lõpule lähenedes kindlalt ühe mehe juhtimisel – viimasel kahel aastal maailmameistriks tulnud sakslane Sebastian Vettel teenis eile neljanda järjestikuse etapivõidu.

Ka mullu India etapil võidutsenud Vettel tegi seega sügisestel Aasia etappidel puhta töö. Varem pole 2007. aastal vormel-1 debüüdi teinud Vettel nelja etappi järjest võitnud.

Tänu järjekordsele esikohale kasvatas Indias ka kvalifikatsiooni võitnud Vettel MM-sarja üldarvestuses edu Fernando Alonso ees 13-punktiliseks, Ferrari rooli keerav hispaanlane oli eile Vetteli järel teine. Kui Vettel tuleb ka tänavu maailmameistriks, tõuseb ta ühele tasemele vormelilegendide Juan Manuel Fangio ja Michael

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles