Mälestus kirglikust jahimehest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Merrit Kiho

Mermeri kodurestorani perenaine Merrit Kiho pakub välja rammusa potiroa metssealihast.

Alljärgneva roa nimeks panin «Kummardus kadunud papsile ehk hea mälestus kirglikust jahimehest». Kui muud looma jahimees koju ei toonud, siis metssiga ikka, ja tänane roog, mida külalistele tegime, oli metsalooma kaelakarbonaadist. Jätkub kuuele aplale sööjale.

Retsept

Päev enne läks tarvis 200 g kuivatatud võiube (kui mujalt ei saa, siis Sadama turult). Neid tuleb vees leotada ööpäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles