Kasiinolinn kaotas kliendid

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy nn silmas asunud Atlantic Citys tekitas torm suurimaid kahjustusi linna ühes vaeseimas osas Abseconi lahe ääres, kus polnud selliseid kaitsevalle nagu kasiinode juures.
Sandy nn silmas asunud Atlantic Citys tekitas torm suurimaid kahjustusi linna ühes vaeseimas osas Abseconi lahe ääres, kus polnud selliseid kaitsevalle nagu kasiinode juures. Foto: Hendrik Vosman

Mu «ootused» olid suuremad, mõtlen Atlantic City ranna ääres jalutades. Linna kohta, mida supertorm Sandy kümme päeva varem esimese paigana USA maismaal tabas ja sellest 75 protsenti üle ujutas, ei olnud looduse hävitavast jõust mingit märki.

Kuigi osa meediaväljaannete teatel purustas orkaan ka maailmakuulsa promenaadi, oli valdav osa kaheksa kilomeetri pikkusest laudteest eeskujulikus korras, nagu ka tulede valguses säravad kasiinod, poed ja restoranid. House of Bluesist kostis tänavale igihaljaid seitsmekümnendate meloodiaid, aasia naised kutsusid massaažisalongidesse ja kärutaksojuhid uurisid, kuhu minek. Keda aga polnud, olid kliendid.

Torm on inimesed eemale peletanud, selgitab õhtul promenaadil tulutult turiste oodanud Gediminas Kasparaitis, leedukast kärutaksojuht. «Kasiinod on tühjad, vaata ise,» lisab ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles