Tudengiprogramm Erasmus toob Eestisse nii looderdajaid kui ka usinaid

Martin Pau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erasmuse tudengite vaba aja veetmiseks ja omavahelise suhtluse hoogustamiseks korraldab MTÜ Erasmus Student Network Tartu iga nädal mõne ürituse. Pildil india tantsu õppimine septembrikuisel kultuuriõhtul.
Erasmuse tudengite vaba aja veetmiseks ja omavahelise suhtluse hoogustamiseks korraldab MTÜ Erasmus Student Network Tartu iga nädal mõne ürituse. Pildil india tantsu õppimine septembrikuisel kultuuriõhtul. Foto: Katherine Bogdanova

2012. aasta kevadsemester Tartu Ülikoolis. Ajakirjanduse ja kommunikatsiooni instituudi külalislektor peab ingliskeelset loengut, hispaanlastest tudengid ei lase end temast segada, vahetades Facebookis pilte eelmise õhtu peost.

«Seminari lõpus pidid nad ära andma kodutöö, mille puhul kinnitasid kõik noormehed kui ühest suust, et unustasid töö koju,» meenutab loengut kureerinud doktorant Marju Himma-Kadakas. «Palusin saata töö kirjalikult samal päeval. Muidugi need ei laekunud.»

Kuus nädalat hiljem, kui kursus lõppes ja hispaanlastele olid mitterahuldavad hinded välja pandud, hakkas Himma-Kadakas saama kaeblikke kirju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles