Aivar Kuusmaa: olin mängijatega liiga pehme

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevlased ei suutnud eile näidata piisavat võitlusvaimu.
Kalevlased ei suutnud eile näidata piisavat võitlusvaimu. Foto: Toomas Huik

«Mul pole midagi öelda!» sõnas Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa eile õhtul pärast seda, kui Eesti meistermeeskond oli  kaotanud Balti liigas kodus Leedu keskmike hulka kuuluvale Pienos zvaigzdesile 73:79.

Pärast riietusruumis meestega vestlemist ja lähituleviku suhtes otsuste langetamist nõustus ta siiski Kalevit tabanud mõõna tagamaid selgitama. Kuusmaa nentis, et meeskonna viletsas seisus on süüdi ta ise.

«Olen kolmandat hooaega selle meeskonna peatreener, ent esimest korda oleme seisus, kus mehed pole kehaliselt vormis – nad lihtsalt ei jaksa algusest lõpuni mängiga,» mõtiskles Kuusmaa. «Olin ise liiga pehmo ja tulin meeste soovidele vastu. Andsin vabu päevi ja treenisime vaid kord päevas ka pärast viletsaid esitusi Valmiera, Pärnu ja Baltaiga. Lootsin meeste kogemuste peale, et need löövad õigel ajal välja, kuid see on õigustanud vaid ühe korra – Ühisliiga kohtumises Poolas. Võib öelda, et olen teinud s***a tööd!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles