Sordo minek Citroëni jättis Fordis ikka kõik lahtiseks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks hooaega Miniga sõitnud Daniel Sordo naasis oma endisesse tiimi Citroëni.
Kaks hooaega Miniga sõitnud Daniel Sordo naasis oma endisesse tiimi Citroëni. Foto: SCANPIX

Autoralli maailmas kihab – tiimid ja sõitjad peavad usinalt läbirääkimisi, mõned varasemad spekulatsioonid saavad kinnituse, mõned versioonid ärkavad ellu, mõned neist aga jäävadki kuulujuttude tasemele.

Eestlasi huvitab kõige rohkem Ott Tänaku saatus. Eile hommikul hakati autospordiringkondades sahistama, et Tänaku senine kaardilugeja Kuldar Sikk riputab kiivri varna. Vähemalt esialgu pole sellele väitele ametlikku kinnitust. «Mul ei ole selle teema kohta midagi kommenteerida,» kõlas Siku vastus küsimusele, kas kuuldused vastavad tõele. Ta tunnistas, et on Tänakuga järgmist hooaega puutuvat arutanud, kuid see oli ka kõik. Samas ei kinnitanud ta ka jätkamist…

Eile sai aga selgeks, et Citroëni tiimi teiseks piloodiks saab hispaanlane Daniel Sordo. Juba varem oli teada, et meeskonna esisõitjaks saab tänavu Sebastien Loebi varjus olnud soomlane Mikko Hirvonen. Üheksakordne maailmameister Loeb ei jää samuti päris kõrvale, vaid osaleb sama meeskonna värvides valitud rallidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles