Ida-Tallinna keskhaiglale kavandatakse juurdeehitust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Tallinna keskhaigla.
Ida-Tallinna keskhaigla. Foto: Peeter Lngovits

Tallinna linnavalitsus võtab homsel istungil vastu detailplaneeringu, mis võimaldab laiendada Ida-Tallinna keskhaigla hoonetekompleksi.

Detailplaneering annab võimaluse ehitada olemasolevale haiglahoonele juurde seitsmekorruseline osa ning sellele lisaks on kinnistul veel ühe kuni kuuekorruselise haiglahoone rajamise võimalus. Ühtlasi saab kundile ehitada kuni kahe maa-aluse korrusega parklat.

Ravi tänav 18 kinnistu ja lähiala detailplaneering hõlmab 7,13 hektari suuruse maa-ala. Planeeritud maa-ala asub Tallinna kesklinnas Ravi, Magasini, Herne ja Juhkentali tänava vahelisel alal. Detailplaneeringu koostas K-Projekt.

Ravi tänav 18 kinnistu kuulub aktsiaseltsile Ida-Tallinna keskhaigla ning Ravi tänav 27 kinnistu hoonestusõigus sihtasutusele Tallinna lastehaigla. Transpordimaa sihtotstarbega kinnistud kuuluvad Tallinna linnale.

Tervishoiuteenuste paremaks osutamiseks kavandatav juurdeehitus on planeeritud nii, et sinna oleks võimalik paigutada osakondade spetsiifikat arvestades kõik diagnoosimiseks ja ravimiseks vajalikud ruumid ja aparatuur.

Haigla külastajatele on ette nähtud peamine juurdepääs Ravi tänavalt ning erakorralise meditsiini osakonda Juhkentali tänavalt. Maa-alale on kavandatud kokku 505 parkimiskohta. Ravi tänav 18 kinnistul asuvad mitmed arhitektuurimälestised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles