STV kliendid homsest Kanal 2 ei näe

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
STV logo.
STV logo. Foto: stv.ee

Kaabeltelevisioonifirma STV keeldus teisipäeval jätksmast läbirääkimisi Kanal 2ga ning alates 21. detsembrist ettevõtte kliendid enam Kanal 2 programmi ei näe.

Kanal 2 peadirektori Urmas Oru sõnul jääb mõistetamatuks, miks kaabellevifirma oma kliente karistab. «Kanal 2 edastamise eest küsitav 0,15 eurot kuus on tagasihoidlik ning ei tohiks aastaid hiigelkasumeid teeninud kaablifirmale üle jõu käia. Olen veendunud, et ka kliendid oleksid valmis sellist mõistlikku tasu maksma – on ju praegused teenusepaketid mitu korda kallimad ning sisaldavad tihti mitmeid kanaleid, mille vastu laiemal auditooriumil huvi pole,» märkis Oru.

Telekanali juhi sõnul on kohatud STV väited, nagu küsiks mitmed rahvusvahelised telekanalid oma programmi eest väiksemat tasu. «Ei saa ju võrrelda omavahel Eesti populaarseimat, just Eesti inimestele toodetud teleprogrammi ning mõnda rahvusvahelist nii-öelda nišikanalit,» põhjendas Oru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles