Arsti juures käik läheb kallimaks

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikooli Kliinikumi peamajas töötav klienditeenindaja Lehte Sepp kinnitas eile pärastlõunal registratuuri klaasist seinale patsiendile mõeldud seletuskirja suurema visiidi- ja voodipäevatasu kohta. Tagaplaanil vanemklienditeenindaja Monika Kroon.
Tartu Ülikooli Kliinikumi peamajas töötav klienditeenindaja Lehte Sepp kinnitas eile pärastlõunal registratuuri klaasist seinale patsiendile mõeldud seletuskirja suurema visiidi- ja voodipäevatasu kohta. Tagaplaanil vanemklienditeenindaja Monika Kroon. Foto: Margus Ansu

Sarnaselt paljude teiste Eesti haiglatega on Tartu Ülikooli Kliinikum langetanud otsuse tõsta ambulatoorse eriarstiabi visiiditasu ühe euro ja 80 sendi ning voodipäevatasu 90 sendi võrra.

Uued hinnad kehtivad 21. jaanuarist ehk alates eelseisvast esmaspäevast.

Visiiditasu uus määr on viis eurot, see puudutab ka erakorralise meditsiini osakonda pöördujaid. Voodipäeva eest tuleb edaspidi maksta kaks ja pool eurot, tasulised on esimesed kümme haiglapäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles