Tallinlannad tõid oma kunsti näha

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitust monumentaalgaleriis tutvustavad Maria-Kristiina Ulas (tagaplaanil vasakult), Jarõna Ilo ja Mall Nukke. Põrandal ootab tantsija Katrin Essenson järge, et alustada performance´it. Ta oli Mall Nukke söejoonistuste komplekti «Võrk» (paremal) modell.
Näitust monumentaalgaleriis tutvustavad Maria-Kristiina Ulas (tagaplaanil vasakult), Jarõna Ilo ja Mall Nukke. Põrandal ootab tantsija Katrin Essenson järge, et alustada performance´it. Ta oli Mall Nukke söejoonistuste komplekti «Võrk» (paremal) modell. Foto: Kristjan Teedema

Millest alustada, et valmiks hea joonistus? Kui tallinlannade Maie Helmi, Jarõ­­na Ilo, Ülle Marksi, Mall Nukke ja Maria-Kristiina Ulase näitus «Joonistamise vabadus» oli avatud, avasid kolm neist oma ametisaladusi.

Küllap oleksid ka Ülle Marks ja Maie Helm olnud Tartu Postimehele valmis rääkima hea joonistuse eeldustest ja selle loomise võtetest, ent nad olid pakase tõttu jätnud pika tee ette võtmata.

Kõigepealt

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles