«Ella» võlus Sotši festivalil publikut

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal sai suur osa Uru noorteteatrist kokku, et pärast Sotšist noorte teatrifestivalilt tagasitulekut arutada edasisi plaane ja saadud kogemusi.
Eelmisel nädalal sai suur osa Uru noorteteatrist kokku, et pärast Sotšist noorte teatrifestivalilt tagasitulekut arutada edasisi plaane ja saadud kogemusi. Foto: Kristjan Teedema

Uru noorteteatri näitlejad astusid Sotšis festivalilavale pea pingevabalt, sest enda teada olid nad lihtsalt külalised. Mõni näitleja saigi alles eelmisel nädalal teada, et tegelikult osaleti ka võistluses.

Mullu saatis Uru vastset muusikali «Ella nõiduslik elu» suur edu. Kooliteatrite festivali Tartu eelvoorust pääseti edasi Tallinna, seal tunnustati trupp laureaaditiitli vääriliseks ning korjati ka eripreemiaid.

See oli aga alles algus. Noored läksid etendusega ringreisile: nad esinesid Viljandis, Pärnus, Tallinnas, Rakveres ja muidugi ka koduses Tartus, kus Genialistide klubi saal oli rahvast puupüsti täis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles