Kasemetsa altar Kunstihoones

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Life-file»: tuhanded maalitud ja töödeldud liitrised joogipakendid on näituse keskseks teoseks, läbides Kunstihoone kõiki ruume.
«Life-file»: tuhanded maalitud ja töödeldud liitrised joogipakendid on näituse keskseks teoseks, läbides Kunstihoone kõiki ruume. Foto: Erki Kasemets

Autistliku järjekindlusega leiab Erki Kasemets pea igas meie tarbimisühiskonna produktis materjali oma ideede väljendamiseks.

Hullud päevad on vallutanud Tallinna Vabaduse väljaku. Füüsiliselt leiab Erki Kasemetsa kunstiprojekt aset küll Kunstihoones, kuid tegelikult haarab see laiemat maailmaparanduslikku mastaapi, kus autori huvi sotsiaalpoliitiliste küsimuste vastu plahvatab mängulise arhiivi kaudu.

Kasemetsa puhul kehtib väide, et kõik mehed jäävad paratamatult ja alati lasteks. See on nende mängumaa, kuhu nad õela feminiinse naistemaailma eest saavad põgeneda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles