Kalev võidab mänge ja kaotab mängijaid

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tsenter Bamba Fall väänas põlve süütus olukorras.
Kalev/Cramo tsenter Bamba Fall väänas põlve süütus olukorras. Foto: Liis Treimann

Laupäeval Leedus praegu ilmselt tugevuselt kolmanda klubi Prienai alistamisega viimaste nädalate ilusate võitude seeriat jätkanud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak tunnistas, et ei suuda edu üle täiel rinnal rõõmustada. Probleem on lihtne – meeskonna vigastatute nimekiri kipub iga kohtumisega üha pikenema. Suurt abi pole sellestki, et mõned mehed vahepeal tervenevad, sest uued traumad haavavad Kalevit kohe uuesti.

Prienaiga kohtumises väänas Gert Dorbek juba esimesel veerandil põlve. Varrak võttis ta küll korraks pingile, kuid varsti lippas mängumees taas platsil ringi. Peaaegu 32 minutiga kogus ta 14 punkti ning ilmselt ei osanud paljud tribüünidel istunud fännid arvatagi, et mees tegi seda kõike vigastuse kiuste. Alles pärast lõpuvilet teatas Dorbek Varrakule, et põlvega pole asjad ilmselt eriti head.

«Võtsin valuvaigisti sisse ja mängisin edasi. Tegelikult muutis mängimise ebamugavamaks seegi, et teise jala hüppeliiges on mul samuti poolpidune,» rääkis Dorbek pool tundi pärast mängu lõppu füsioterapeut Priit Lehismetsa ruumi uksest välja astudes. Seejuures valmistas kõndimine talle suuri probleeme. Vapper mees, pole midagi öelda …

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles