Haisev käimla peletab mudilasi

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Midrimaa hoone on Tartu lasteaedade hulgas üks vanimaid ja ei ole pärast ehitamist 1950. aastal kapitaalremonti näinud.
Midrimaa hoone on Tartu lasteaedade hulgas üks vanimaid ja ei ole pärast ehitamist 1950. aastal kapitaalremonti näinud. Foto: Sille Annuk

Midrimaa lasteaia õpetaja saadetud kiri on lapsevanemais tekitanud küsimusi. Lepatriinude rühmaruumi tualett haiseb – miks panna selle remont lasteaia arengukavasse, kui korras WC peaks ju olema iseenesest mõistetav?

Midrimaa lasteaias valmistatakse ette uut arengukava. Seetõttu saatiski Lepatriinude rühma õpetaja vanematele eelmisel nädalal e-kirja, kus selgitas rühma praegust olukorda ning pakkus välja, mida võiks arengukavasse kirjutada.

Mõned faktid õpetaja kirjas olid lapsevanematele üllatavad, et mitte öelda šokeerivad. «Meil võiks olla toas ja WC remont tehtud. Kõik teised rühmad on remonditud. WC on nii jube kui olla veel saab. Ma ei taha seal mitte käsigi pesta! Praegu on kohutav hais hommikuti ja päeval on aken pidevalt avatud küll tuulutusasendis aga seal käivad ju lapsed ja talvel on jube tuuletõmme ning külm,» seisis kirjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles