Politsei korraldab Mustamäel pereürituse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Reedel, 1. mail algusega kell 12 toimub Mustamäel Männi pargis pereüritus «Alati Teiega», kus korravalvurid õpetavad inimestele, kuidas kaitsta ennast ja oma vara.


Üritusel tutvustavad linnaelanikele oma tegevust politsei, munitsipaalpolitsei ja naabrivalve. Turvafirma G4S esindajad jagavad näpunäiteid suitsuandurite paigaldamiseks ning Maanteeameti turvavöö vajalikkust demonstreeriv «pöörlev auto» annab kõigile huvilistele võimaluse teada saada, mis tunne on istuda sõidukis, kui see üle katuse käib.

Muuhulgas annab pereüritus annab Mustamäe elanikele hea võimaluse saada tuttavaks oma kohaliku konstaabliga ning arutada vahetus ja vabas õhkkonnas temaga kogukonna jaoks aktuaalseid teemasid.

Üritusel annavad kontserdi Gerli Padar koos politseiorkestriga ning politsei segakoor. Esinevad ka laste folklooriansambel Kadrill ja Agnetha tantsuklubi. Kohapeal on avatud välikohvik ning on võimalik soetada esmaabi- ja tuleohutusvahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles