Peeter Kreitzbergi lapsed loovad isa nimelise haridusfondi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kreitzberg
Peeter Kreitzberg Foto: Peeter Langovits

Täna toimunud mälestuskonverentsil teatasid Peeter Kreitzbergi lapsed professori nimelise haridusfondi loomisest Tallinna Ülikooli juurde.

«Haridusfondi eesmärk on jäädvustada Peeter Kreitzbergi mälestust ja toetada Eesti hariduselu, andes igal aastal välja kolm stipendiumit haridusfilosoofiliste kirjutiste ja innovaatiliste projektide käivitamise eest. Stipendiumi sihtgrupp on õpetajad ja üliõpilased,» ütles professor Kreitzbergi poeg Priit Kreitzberg.

Peeter Kreitzbergi Haridusfond luuakse SA Tallinna Ülikooli Arendusfondi juurde. Kreitzbergi lapsed annetavad fondi 7000 eurot ning oodatud on ka teiste annetused Sihtasutuse Tallinna Ülikooli Arendusfond arvelduskontole 221027308797 (Swedbank).

Täna toimus Tallinna Ülikoolis Peeter Kreitzbergi (1948-2011) mälestuskonverents. Professori pärand Eesti haridusmaastikule on muljetavaldav, sest ta oli samaaegselt nii pühendunud haridusteadlane kui ka hariduspoliitik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles