Raivo Küüt asub tööle siseministeeriumi nõunikuna

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt PPA peadirektori kabinetis
Raivo Küüt PPA peadirektori kabinetis Foto: Artur Sadovski

Veeburari viimasel päeval politsei- ja piirivalveaameti (PPA) peadirektori kohalt lahkuv Raivo Küüt saab uue töökoha siseministeeriumi nõunikuna kantsleri alluvuses.

Küüdi ülesandeks saab PPA erinevate juhtimis- ja toimeprotsesside hindamine ja sellekohane nõustamine, samuti kogukondliku politseitöö valdkonna arengusuundade strateegiline kujundamine siseturvalisuse arengukava raames, vahendas siseministeeriumi pressiesindaja Mihkel Loide.

«Lisaks on väärtuslik Raivo Küüdi ekspertiis politseiteenistuse reeglite ja korralduse, tööks vajalike pädevuste, haridusliku ettevalmistuse ja täiendkoolituse osas,» lisas Loide.

«Tervitan Raivo Küüdi ministeeriumisse tulekut, tema oskused ja teadmised politseitööst ja ameti toimimisest on väga väärtuslikud ning aitavad ministeeriumi tegevust mitmeti edasi,» ütles siseministeeriumi kantsler Leif Kalev.  

Küüdi ülesanneteks saab tegutsemine selle nimel, et tagatud oleks siseturvalisuse eesmärgipärane, tõhus ja mõjus tegevus. Samuti hakkab ta osalema siseturvalisuse arengukava ja teiste strateegiliste dokumentide kujundamises ning eriteenistuslaste personalijuhtimise kontseptsiooni väljatöötamises, et tagada inimeste motiveeritus, terviklik areng ja juurdekasv.

PPA peadirektor Raivo Küüt esitas siseministrile lahkumisavalduse mullu 12. novembril pärast ajakirjanduses puhkenud skandaali Ida prefektuuri liiklustalituses kasutatud taatlemata kiirusmõõtjate pärast. Siseminister Ken-Marti Vaheri ettepanekul jätkas ta ametis 1. märtsini, et viia lõpuni pooleliolevad muudatused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles