Pahapill alustab soosikuna

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Neli talve tagasi krooniti Mikk Pahapill Torinos seitsmevõistluse Euroopa meistriks. Vahepealsetel aastatel on tema karjäärikõver liikunud üles ja alla, ent medaliteni pole Pahapill rohkem küündinud. Täna ja homme on tal aga Göteborgis hea võimalus end poodiumile upitada.

Göteborgi EMi seitsmevõistluses on 15 osalejat ning Pahapilli tänavuse hooaja tulemus 6024 punkti on nende seas kolmas, isiklik rekord 6362 punkti – mis pärineb mälestusväärselt Torino võistluselt – aga sootuks parim. Taset näitava 6000 punkti piiri on osalejatest ületanud vaid neli sportlast.  

Vaatamata kõigele ei soostunud Pahapill võistluse eel medalitest rääkima, vaid väitis, et tuli Rootsi tegema eelkõige head võistlust. Teda ei kõiguta ka jutud sellest, et seekordse EMi mitmevõistluse medali võitmiseks võib piisata «odavast» summast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles