Neljas Eesti suuremas linnas jagub üürihuvi piisavalt

Elari Tamm
, Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade tegevjuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade tegevjuht ja kutseline maakler Elari Tamm tutvustas Postimehele eelmisel nädalal Tallinnas Kassisabas asuvat ehitusjärgus elamut, kuhu ta soovitab korteri soetada just nimelt pikaaegse investeerimise ja üüritulu teenimise eesmärgil.
Uus Maa Kinnisvarabüroo elamispindade tegevjuht ja kutseline maakler Elari Tamm tutvustas Postimehele eelmisel nädalal Tallinnas Kassisabas asuvat ehitusjärgus elamut, kuhu ta soovitab korteri soetada just nimelt pikaaegse investeerimise ja üüritulu teenimise eesmärgil. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinn

Peamine üüriklientide sihtgrupp on kuni kümneaastase tööstaažiga spetsialistid vanuses umbes 30 eluaastat. Samuti on märkimisväärne osa üürihuvilistest välismaalased, kelle töökoht on Tallinnas. Kesklinna jääb ka enamik saatkondi, suurettevõtete peakortereid ja seeläbi hulk inimesi, kelle maksejõud on keskmisest tunduvalt suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles