Helen Lokuta katsetab trende

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stilistide meeskond ja modell enne proovimisseansi 
algust: (vasakult) Anu Lensment, Helen Lokuta, Kenneth Bärlin ja Merit Boeijkens.
Stilistide meeskond ja modell enne proovimisseansi algust: (vasakult) Anu Lensment, Helen Lokuta, Kenneth Bärlin ja Merit Boeijkens. Foto: Peeter Langovits

Kui laval esineb ooperilaulja Helen Lokuta Kleopatra või Carmeni rollis, siis Arteris kehastub ta korraks modelliks, kes proovib enese seljas uusi kevadtrende. Kolm stilisti, Anu Lensment, Merit Boeijkens ja Kenneth Bärlin, otsisid välja hooaja parimad palad.

Pärast pikka ja pimedat talve tahaks selga midagi uut ja rõõmsavärvilist, tunnistab rahvusooperi Estonia solist Helen Lokuta vahetult enne seda, kui stilistid talle uusimatest kevad-suve moevooludest valitud palu selga sättima asuvad.

«Kevadel tahaks kanda rohkem seelikuid, midagi naiselikumat. Seda enam, et suurema osa aastast dikteerib meile ilm, mida selga panna,» ütleb naine, kes õhtuti riietab end ooperilavale minnes Georges Bizet’ «Carmenis» Carmeniks, Charles Gounod’ «Faustis» Siébeliks, Georg Friedrich Händeli «Julius Caesaris» Kleopatraks või Imre Kálmani opereti «Silva» nimiosaliseks.

Kevadel avarduvate võimaluste tuules meeldib talle tavaliselt vahetada aksessuaare ja tuua garderoobi rohkem värve. Samuti on tema suureks kireks kingad, mida ta peaaegu et kollektsioneerib. «Vahel dikteeribki ilus ja korralik kingapaar kõik muu. Näiteks laseb just lihtne kleit efektsel kingal särada,» ütleb ta.
Lugege ka, mida ooperilauljanna stilistide rõivaseadetest arvab.

Šampanja ja Chanel

Kenneth Bärlin: «Et kevadel-suvel on palju pidusid koolilõpetamistest erinevate vastuvõttudeni, noppisin hooaja trendidest välja kergelt läikivad kangad, pastelsed toonid ja vana hea klassika, Chanel-stiilis mantli, see ei lähe kunagi moest! Tundub, et Helen Lokutale istuvad šampanjavärvid hästi, seda nii beežikas, kuldses kui ka violetses varjundis. Ka kingadest valisin juurde samasuguses võtmes variandid.»    

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles