Uus keskus ootab rahva arvamust

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana kaubamaja arhitektuurikonkursile saabus kakskümmend kaks tööd. Kaheksaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad peale arendajate veel Eesti Arhitektide Liidu, linnavolikogu ja linnavalitsuse esindajad, ehitus- ja liikluseksperdid, hindas töid esimest korda eelmisel reedel ning tunnistas kõik tööd tingimustele vastavaks.
Vana kaubamaja arhitektuurikonkursile saabus kakskümmend kaks tööd. Kaheksaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad peale arendajate veel Eesti Arhitektide Liidu, linnavolikogu ja linnavalitsuse esindajad, ehitus- ja liikluseksperdid, hindas töid esimest korda eelmisel reedel ning tunnistas kõik tööd tingimustele vastavaks. Foto: Margus Ansu

Vana kaubamaja asemele ehitatava keskuse arhitektuurikonkursi tööd jõuavad täna õhtul vana hoone vaateakendele ja igal linlasel on võimalik avaldada arvamust parima kavandi väljavalimisel.

Tartu Tarbijate Kooperatiivi juhatuse esimehe Tarmo Pungeri sõnul saabus detsembris välja kuulutatud konkursile ettenähtud tähtajaks ehk 4. märtsiks kakskümmend kaks tööd. Kuigi konkursi tingimusi võeti välja 146 korral, on saabunud tööde hulk Pungeri sõnul hea tulemus.

«Kakskümmend kaks tööd on ikka päris suur saak,» märkis Punger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles