Kokkulepet rikkunud Vettel vedas tiimikaaslast alt

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastuolulisel moel etapivõidu võtnud Sebastian Vettel (keskel) jättis tiimikaaslase Mark Webberi (vasakul) hapu näoga.
Vastuolulisel moel etapivõidu võtnud Sebastian Vettel (keskel) jättis tiimikaaslase Mark Webberi (vasakul) hapu näoga. Foto: Reuters/ScanPix

Kolmekordne maailmameister Sebastian Vettel saavutas käimasoleva vormel-1 hooaja teisel etapil oma selle aasta esimese võidu, kuid vaatamata esikohale tuleb tal tiimis palju selgitamist. Erimeelsusi meeskonnakaaslastega tuli ette ka Mercedeses, mille piloodid jagasid kolmandat ja neljandat kohta.

Kui eilne võistlus muidu kõige põnevamate killast ei olnud, siis kaksikvõidu saavutanud Red Bulli pilootidel oli omavahel pärast nii mõndagi arutada. Mark Webber oli endale Malaisias kätte võidelnud liidrikoha ning liikus võidu poole ja tema tiimikaaslane Vettel hoidis teist kohta, kui Red Bulli tiim otsustas, et sellistel kohtadel tuleb ka üle lõpujoone tulla, mitte enam riskima hakata.

Valitsev maailmameister ei olnud aga asjade käiguga rahul ning meeskonna käsku eirates möödus siiski tiimikaaslasest. Kuigi kõik sooviksid kindlasti näha pingelist võidusõitu kuni finišini, ei osanud Webber tekkinud olukorras tiimikaaslase rünnakut oodatagi ja oli hiljem õigusega pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles