Piljardiklubi nõuab keskuselt sissepääsu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna keskuse Ülikooli tänava poolse sissepääsu senisest varasem sulgemisaeg ei sobi majas tegutsevale Tähe piljardiklubile, kes kardab hilisõhtustest klientidest ilma jääda.
Kesklinna keskuse Ülikooli tänava poolse sissepääsu senisest varasem sulgemisaeg ei sobi majas tegutsevale Tähe piljardiklubile, kes kardab hilisõhtustest klientidest ilma jääda. Foto: Margus Ansu

Kesklinna keskuses tegutsev Tähe piljardiklubi süüdistab ruumide rendileandjat lepingu rikkumises ning äritegevuse takistamises, kuna ostukeskuse uus sulgemisaeg jätab piljardiklubi hilisõhtuti ühe sissepääsuta.

«Varem saime kasutada oma ruume piiramatult, nüüd ei lubata meil Ülikooli tänava poolset peasissepääsu enam õhtusel ajal kasutada,» ütles Tähe piljardiklubi omanik ja OÜ Tähemäng juhatuse liige Levis Plumberg. Tema sõnul tekkis probleem pärast Kesklinna keskuse taasavamist märtsi alguses.

Nimelt on piljardiklubi lahti nädala sees keskpäevast südaööni ning neljapäevast laupäevani kella kaheni öösel. Ostukeskuse ümberehituse ja uuendamise järel teatas aga hoone omanikfirma AS Kesklinna Keskus, et edaspidi suletakse nii Küüni kui Ülikooli tänava sissepääs õhtul kell kümme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles