Innovaatilisus sillutab teed kokkuhoiule

, teemalehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küttepartner OÜ tegevjuhi Tiit Adamsi sõnul tuleb küttesüsteemide loomisel alustada konkreetse hoone soojuskadude välja arvutamisest, millest koorub juba ka hoone kui terviku renoveerimise plaan, küttesüsteem sealhulgas.
Küttepartner OÜ tegevjuhi Tiit Adamsi sõnul tuleb küttesüsteemide loomisel alustada konkreetse hoone soojuskadude välja arvutamisest, millest koorub juba ka hoone kui terviku renoveerimise plaan, küttesüsteem sealhulgas. Foto: Kristjan Teedema

Küttesüsteemide projekteerimises ja tootmises on üldine suundumus kindlasti energia- ja keskkonnasäästule, selgitab nädal tagasi Frankfurdi küttemessilt ISH saabunud Küttepartner OÜ tegevjuht Tiit Adams.

Millised on viimase aja innovaatilisemad leiud või arengud küttesüsteemide vallas?

Seoses energia hindade pideva ja jõulise tõusuga on päevakorrale kerkinud alternatiivsete energiaallikate kasutamine. Samuti olemasolevate energiaallikate ja küttesüsteemide senisest efektiivsem kasutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles