Galerii: Prangli rahvas sai enne pühi koju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva lõunal tegi politsei- ja piirivalve lennusalga päästekopter Agusta Westland järjekordse reisi liinil Tallinna linnahall-Prangli.

Alates märtsi esimesest poolest, mil merejää muutus jääklassita reisilaevale Vesta läbimatuks, on kopter saarel käinud kolm korda nädalas.

Teisipäeviti ja reedeti transporditi saare elanikke ning posti linna ja tagasi, neljapäeviti viidi kopteri kõhu alla riputatud konteineriga poe jaoks toidukraami ja muud vajalikku.

Seekord toimus lend reisijatega neljapäeval, et linnast saarele soovinud üheksa inimest saaks lihavõttepühade ajaks koju. Suurele maale lendas vaid kolm inimest. Kuna üks koht oli vaba, lendas kaasa ka Postimehe fotograaf.

Pildile jäid nii sadamad, jäine meri, Tallinna ja Muuga lahe laevateed kui ka jupike Viimsit ja Prangli saart. Lennud saarele jätkuvad kuni jää lagunemiseni. Nagu piltidelt näha, on sinnani aega veel väga palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles