Uudelepp: valimisdebattide arv ETVs ei ole veel kindel

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp
Agu Uudelepp Foto: Väino Silm

Eesti Rahvusringhäälingu nõukogu esimehe Agu Uudelepa sõnul on praegu ennatlik hinnata, kui palju saateid ja valimisdebatte ETV enne sügisesi valimisi näitab ning milline hulk on piisav.

Laupäevane Postimees kirjutas, et sügiseste kohalike omavalitsuste valimiste eel jõuab rahvusringhäälingu tele-eetrisse viis valimisdebatti.

«Rahvusringhäälingu nõukogu vastus valimiskorra kohta saab tänase päeva seisuga olla vaid hüpoteetiline,» kommenteeris seda väidet Uudelepp. «ERRi juhatus paneb dokumenti praegu kokku ning valmis projekt jõuab nõukoguni 16. aprillil.»

Ta selgitas, et praegu on projekti sisendit arutatud ERRi ühiskondliku nõukojaga, kuhu kuulub nii riigi- või sotsiaalteaduste taustaga inimesi kui kohalike omavalitsuste esindajaid. Laupäevases Postimehes olid välja toodud nõukoja koosolekul arutatud ettepanekud.

«Kuna nõukogu aruteluni on jäänud veel kaks nädalat ja nõukogu liikmed ei ole veel oma seisukohti esitanud, on ennatlik hinnata, kui palju saateid ja valimisdebatte lõpuks tuleb ning milline hulk on piisav, et kajastada valimisvõitlust erinevates omavalitsustes,» lisas Uudelepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles