Ramos ja Alonso trikitasid Meistrite liigas taas hoiatuskaartidega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos (esiplaanil).
Sergio Ramos (esiplaanil). Foto: AFP/SCANPIX

Euroopa jalgpalli Meistrite liiga üleeilse mängu­õhtu enim kõneainet pakkunud seik polnud mitte Madridi Reali üsna ootuspärane 3:0 võit Istanbuli Galatasaray üle, vaid Hispaania klubi mängijate Xabi Alonso ja Sergio Ramose käitumine.

Nimelt kordasid Alonso ja Ramos peaaegu üks ühele kolm aastat tagasi tehtud trikki, teenides endale kerge kollase kaardi. Teine karistus jätab mõlemad mehed veerandfinaali kordusmängust Galatasarayga eemale, kuid eeldatavaks poolfinaaliks on nad tänu sellele taas mängukeelu ohust pääsenud. Kurioosseks teeb olukorra see, et 2010. aastal said täpselt samad mehed samasuguse võttega hakkama eelviimases alagrupimängus Amsterdami Ajaxiga.

Toona sooviti «puhtalt lehelt» alustada kaheksandikfinaale, kuid sihilikult teenitud kollased kaardid läksid Reali meestele kalliks maksma – Alonso ja Ramos pidid mõlemad tasuma 20 000 eurot trahvi ning esimese kaheksandikfinaalmängu ikkagi vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles