Fernando Alonso võitis muretult, Kimi Räikkönen võitles end teiseks

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: AP/Scanpix

Vormel-1 sarja Hiina GP-l triumfeeris Fernando Alonso, kuid ka teise koha saanud Kimi Räikkönen võib end võitjana tunda – stardist ei saanud ta minema, Sergio Perez rammis auto nina lömmi, ent ometi suutis soomlane poodiumile tõusta.

Nüüd, kus kolm etappi MMist sõidetud, on terad hakanud sõkaldest eralduma. Ning kõik neli tera – Alonso, Räikkönen, Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel –, kes tänavu tiitlile pretendeerivad, finišeerisid Hiinas üksteise järel.

Alonso. Startis kolmandana, tõusis teiseks ja tänu õnnestunud boksipeatustele esimeseks. Sealtmaalt veeres turvaliselt finišisse ega pidanud suurt pingutamagi. «Rehvid kulusid vähem, kui arvasime,» selgitas Alonso pressikonverentsil. «Seetõttu ei pidanud ma kõike välja panema. Ferraril on potentsiaali – kaks sõitu olen lõpetanud ning saanud esimese ja teise koha. Loodan nädala pärast Bahreinis edu korrata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles