Ogier on haaranud Loebi koha, Pärn sai punkte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier Portugali rallil.
Sebastien Ogier Portugali rallil. Foto: SCANPIX

Eelmisel üheksal hooajal noppis autoralli MM-sarjas tiitli prantslane Sebastien Loeb. Tänavu saavutas legendaarne rallimees hooaja esimesel etapil Monte Carlos jälle võidu ja järgmisel osavõistlusel oli ta kaasmaalase Sebastien Ogieri järel teine. Nüüd, Loebi puududes on Ogier kahel etapil järjest teeninud esikoha ning haaranud üldarvestuses eelnevatel aastatel Loebile kuulunud koha.

Portugali rallil haaras Ogier esimese päeva kolmanda kiiruskatse järel esikoha ning hoidis seda lõpuni. Teiseks tulnud soomlast Mikko Hirvoneni edestas ta ligi minutiga. Poodiumile kerkis veel Hirvoneni kaasmaalane Jari-Matti Latvala. MM-sarja üldarvestuses on Ogieri edumaa lähima jälitaja Hirvoneni ees juba 54 silma.

Ainsa eestlasena oli Portugalis stardis Sander Pärn, kes sai JWRC sarjas kokkuvõttes kaheksanda koha. Avapäeva esimesel kiiruskatsel katkestanud Pärn tuli laupäeval taas starti ja tõi auto ka finišisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles