Kullamäe käis Sõbra näpunäiteid kuulamas

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumb veab oma meeskonna poolfinaalseerias võidule? Kas Tartu meeskonna TÜ/Rocki viskekäsi Justin Ingram või Rakvere Tarva mängumootor Reimo Tamm?
Kumb veab oma meeskonna poolfinaalseerias võidule? Kas Tartu meeskonna TÜ/Rocki viskekäsi Justin Ingram või Rakvere Tarva mängumootor Reimo Tamm? Foto: Margus Ansu

Tartu Rock alustab täna õhtul kodusaalis kolme võiduni peetavat poolfinaalseeriat, kus vastaseks on Rakvere Tarvas. Tähtsate mängude eel osalesid Rocki treenerid Andres Sõbra motiveerimiskoolitusel.

«Käisin just Tartus võrkpallitreeneritele esinemas ning Gert (Gert Kullamäe – toim) ja Toomas (Toomas Kandimaa – toim) küsisid, kas nad võivad ka kuulama tulla. Ütlesin, et tulge aga,» lausus eile oma viiekümne seitsmendat sünnipäeva tähistanud Tarva meeskonna peatreener Sõber.

«Gert just helistas ja soovis mulle õnne. See tegi südame ikka väga soojaks,» ütles Sõber. «Mul on tegelikult eriti hea meel, et me poolfinaale just Tartuga mängime. Soovin Rockile ja Gerdile edu, aga ma teen kõik selleks, et need päevad meiega kerged ei oleks. Ütlen eesti keeles – Tartusse tuleme võitma!»    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles