Rämpsuvedu maale jätkub

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tähtvere vallas on häbematu inimene sokutanud Tanni tee äärde mööblitükke, ehitusprahti, plastist autoosi ja muud kodus üle jäänud kraami.
Tähtvere vallas on häbematu inimene sokutanud Tanni tee äärde mööblitükke, ehitusprahti, plastist autoosi ja muud kodus üle jäänud kraami. Foto: Margus Ansu

Tartu lähivaldu tabab aastaid kevaditi üks ja sama nuhtlus: kõrvaliste teede äärde, kraavidesse ja metsatukkadesse tekivad prügihunnikud, mille koristamiseks kulub omavalitsusel omajagu raha.

«Iga päev toob uusi halbu üllatusi,» ütles Tähtvere valla arendusosakonna juhataja Jüri Varik. «Kolmapäeval oli meil Ändi tee ääres kraavis punase lina sisse mähitud oksalaadung ja kaks suurt kilekotti okstega. Päev hiljem oli neist veidi eemale maha virutatud kempsupotid ja ehituspraht.»

Tallinna maantee ja Ilmatsalu vaheline Ändi tee pole prügi poolest valla ainus murelaps. Reostajad kasutavad kurjasti ära üksildase Tanni tee ääri ning Emajõe kallast. Reedelgi oli Tanni tee ääres suurem rämpsulast, kus leidus nii mööblitükke, plastist autoosi, oksarisu, vanu telliseid ja majapidamisest üle jäänud kraami.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles