Hinnasilt võib rikkuda hinnalise kingi

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apollo raamatukaupluse müügi- ja turundusjuht Eha Pank näitab Solarises ühel kallimal raamatul turvakleebist, mis siin väga silmatorkav ei ole.
Apollo raamatukaupluse müügi- ja turundusjuht Eha Pank näitab Solarises ühel kallimal raamatul turvakleebist, mis siin väga silmatorkav ei ole. Foto: Toomas Tatar

Allahindluste märgistamiseks kasutavad poed tugeva liimiga hinnasilte, et ebaausad ostjad neid kallimatele toodetele ei saaks kleepida.

Eri toodetel on vaja kasutada sobiva liimiga, õigest materjalist etikette. Kui kauplus või tootja seda teinud pole, tuleb teinekord näha suurt vaeva, et hinnasilt eset kahjustamata eemaldada, või ei õnnestugi seda teha.

Tudeng Emilia Tragon ostis pool aastat tagasi kaks keedupotti, millelt ta vähemalt pool tundi silte maha kiskus. «Hõõrusin potte äädika, nõudepesuvahendi ning sooja ja külma veega, kuni näpuotsad punetama hakkasid.» Pottidelt sai ta liimiplekid viimaks maha, kuid kaantel on naise sõnul praegugi – pool aastat hiljem – inetud sildiräbalad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles