Võidukas Augsburg jäi Bundesligasse püsima

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (vasakul) ja Sascha Mölders kallavad FC Augsburgi peatreenerile Markus Weinzierlile pärast tänast võitu õlut kaela.
Ragnar Klavan (vasakul) ja Sascha Mölders kallavad FC Augsburgi peatreenerile Markus Weinzierlile pärast tänast võitu õlut kaela. Foto: Reuters/ScanPix

Hooaega kesiselt alustanud Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg näitas kevadel häid esitusi ning laupäeval alistati Bundesliga viimases voorus 3:1 Greuther Fürth. Tänu võidule kerkiti tabelis 15. positsioonile ja kindlustati endale sellega ka tulevaks aastaks koht kõrgemas seltskonnas.

Augsburg ja Klavan tegid liigas tõeliselt tugeva teise hooajapoole. Kui arvestada ainult selle aastanumbri sees toimunud 17 liigamängu, siis asub Augsburg tabelis koguni 7. kohal. Hooaja teise poolega koguti 24 punkti. 2012. aastal toimunud hooaja esimeses 17 mängus saadi kirja kõigest üheksa punkti.

Hooaja jooksul Augsburgis kindlalt põhitegijate sekka tõusnud Klavan tegi viimase kohtumise taas kaasa algusest lõpuni ja Bundesliga 34 matšist tegi ta kaasa koguni 30. Mängu lõpus oli Augsburgil eesmärgi täitmise puhul loomulikult põhjust tähistada, nii toodi sealsete kommete kohaselt platsile ka suured õlleklaasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles