Endine linnaametnik Vello Lõugas esitas lahkumisavalduse

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Lõugas.
Vello Lõugas. Foto: Mihkel Maripuu

Täna hommikul esitas lahkumisavalduse endine linnaametnik Vello Lõugas.

Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna endine juhataja Vello Lõugas, kelle kohus tööle ennistas, esitas täna hommikul lahkumisavalduse, mille kinnitas ka ameti juhataja.

Kui Lõugas sattus 2010. aastal korruptsioonikahtlusega kriminaaluurimise alla, viidi ta liikluskorralduse osakonna juhataja kohalt esialgu üle koosseisuvälisele ametikohale.

1. novembril 2010 vallandati Lõugas transpordiametist usalduse kaotuse tõttu.

Lõugas vaidlustas kohtus vallandamise ja nõudis enda tööle ennistamist ning sai kõigis kohtuastmetes võidu. Kohus otsustas ka seda, et transpordiamet peab Lõugasele välja maksma saamata jäänud töötasu selle aja eest, mis ta oli sunnitud töölt eemal olema. Lõugase brutopalk osakonnajuhatajana oli 1464 eurot kuus.

Tänavu 14. jaanuaril läks Lõugas vastavalt kohtuotsusele jälle transpordiametisse tööle. Lõugasele jagati pärast tööle naasmist töid, mis ei läinud tema endiste töökohustustega kokku, näiteks pidi ta koosseisuvälise spetsialistina erinevates kohtades bussiradadel sõitvaid autosid pildistama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles