Kahe pandimaja rööv tõi pika vangistuse

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuu ja Aleksandri tänava pandimajade röövis süüdi mõistetud Konstantin Mihhailov (paremal) jääb kuueks aastaks trellide taha. Tema kaasosaline Aulis Bõstrov pääses vabadusse.
Kuu ja Aleksandri tänava pandimajade röövis süüdi mõistetud Konstantin Mihhailov (paremal) jääb kuueks aastaks trellide taha. Tema kaasosaline Aulis Bõstrov pääses vabadusse. Foto: Kristjan Teedema

Eile karistas kohus mehi, kes mullu kevadel röövisid Tartu kesklinnas Aleksandri tänavas asuvat pandimaja. Vangi saatis kohus Konstantin Mihhailovi (22), kes osales ka Kuu tänava pandimaja röövis 2011. aastal.

Tartu maakohus karistas Mihhailovit kuue aasta pikkuse vangistusega, mille kandmise algust loetakse tema kahtlustatavana kinnipidamisest 23. aprillil 2012. Mihhailov, kes käitus varasematel kohtuistungitel üleolevalt ja esitas varem ülekuulamisel antud selgitustele hoopis vastupidiseid väiteid, polnud karistusega nõus ning lubas kohtuotsuse kindlasti edasi kaevata.

Ta väitis koguni, et politseinikud avaldasid talle psühholoogilist survet. Kohus kuulas seepeale üle ka menetleja ja leidis, et mõjutamist siiski ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles